Новини и събития
english
топ оферти
топ оферти
Новини и събития
2016-01-22 - Норбеков - Учебно-оздравителен семинар I-во ниво

От 20-ти до 28-ми Февруари в бизнес център "Mania Tower" ще се проведе Учебно-оздравителен семинар I-во ниво по системата на Норбеков.

 

Занятията са по 4 часа.

 

Системата на Норбеков се занимава с оздравяване на тялото, премахване проблеми със зрението, учи на целеполагане и работа с чертите на характера. Тя е цялостен процес по работа със себе си - на всички нива от здравето replique rolex и развитието на личността. Първо оздравително ниво ниво ни дава възможност да се запознаем по-дълбоко с корена на болестите и проблемите в тялото си, да се научим как да ги изкореним и да затвърдим състоянието на здраве.

 

Работа по зрението, емоциите, вътрешния тонус, ставите, вътрешните и външните недъзи по тялото ви. Усмивка, осанка, настроение и изключителни резултати!

 

Отделете си тези 9 дни със себе си!

 

www.norbekov.bg/курсове/учебно-оздравителен-семинар-i-во-ниво


« назад към Новини и събития
анкета
От къде разбрахте за нас ?

  Радио

  Телевизия

  Преса

  Интернет

  Приятел

празен вот - виж резултатите


https://www.puretimes.net/ http://www.olives.bg/ http://tropsfood.bg/ http://www.yamas.bg/index.php?lang=bg http://www.yachtcharterbg.com/ http://www.facebook.com/pages/Mania-Tower-City-Center-Pleven/147928579059 http://www.optonicaled.com/ http://oliveshotel.com/